In English

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

Alumiiniset pyörätuoli ja kynnyssillatAlumiiniset pyörätuoli- ja kynnyssillat 
Tervetuloa tutustumaan alumiinisiin pyörätuoli- ja kynnyssiltoihimme. Laajasta valikoimasta löytyy oikea ratkaisu moniin eri tilanteisiin. Lataa koko esite.
Malli: SBA alumiininen kynnysramppi
Tämä keskeltä saranoitu kynnyssilta soveltuu eri kynnyskorkeuksiin. Silta on kevyt ja sitä on helppo käsitellä. SBA silta ei ole itsekantava, joten sen täytyy tukeutua aina kynnykseen. Toimitusaika 1-2 päivää.

Lataa esite.
Malli: SBS itsekantava kynnyssilta

SBS kynnyssilta on itsekantava ja se on tarkoitettu korkeintaan 35 mm:ä korkeiden ja 120 mm:ä leveiden kynnyksien ylityksiin. Silta on kevyt ja helppo käsitellä. Voidaan tehdä myös asiakkaan oman mitoituksen mukaan. 
Lataa esite.
Malli: SBK alumiininen pyörätuolisilta

SBK kynnysramppi on suunniteltu helpottamaan korkeammalle tasolle pääsemistä. Silta on valmistettu nystyrälevystä ja siinä on hyvä kitkapinta. 
Kynnyskorkeuden H mitta tarvitaan siltaa tilattaessa. 
Lataa esite.
Malli: SBK-N pyörätuolisilta

Näissä pyörätuolisilloissa on säädettävät etutukijalat, kantokahvat, turvareunukset sekä erinomainen pitopinta. 

Lataa esite.
Malli: BTR kaksiosainen kynnyssilta pyörätuoleille

BTR on kaksiosainen kynnyksen ylityssilta, jossa nousutaso voidaan jättää esimerkiksi oven ulkopuolelle ja vaakataso kääntääpaikoilleen vain tarvittaessa.

Lataa esite.
Malli: ABS alumiiniset pyörätuolirampit

ABS alumiiniset pyörätuolirampit valmistetaan jäykkäpuristeprofiileista, jotka tarjoavat parhaan ratkaisun suhteessa omaan painoon ja kantavuuteen. Luiskan sisäleveys on 150 mm ja se soveltuu erinomaisesti pyörätuoli käyttöön.
Lataa esite.
Malli: RAS alumiiniset pyörätuolisillat

RAS pyörätuoliluiskat on valmistettu jäykkäpuristeprofiileista. Ajopintana erikoisliukueste pinnoite. Saatavana myös kahteen osaan taittuvana ja kiinteä asenteisena. 

Lataa esite.
Malli: RLK pyörätuolisilta pakettiautoon
Sillan käyttö on todella kevyttä kaasujousen ansiosta. Yhdellä kädellä sillan voi helposti nostaa ja laskea. Ajopinta takaa erinomaisen kitkan, joten sitä on turvallista käyttää. Silta lukkiutuu kuljetusasentoon niin tukevasti ettei se tärise ajonaikana. Silta on huoltovapaa ja varustettu turvareunuksin. 
Lataa esite.
Malli: RRD pyörätuoliramppi pakettiautoon

Tämä on RLK siltaa monipuolisempi malli. Silta on käännettävissä ulos sivulle tai sisälle sivulle. Lisävarusteena tilattavissa lisälukituslaite sisälle sivulle lukitsemista varten.

Lataa esite.
Malli: AOL - R pyörätuoliramppi

Tämä pyörätuolisilta AOL-R on tehty sillaksi yli portaiden ja/tai korkeiden kynnysten. Sillan ajotaso on valmistettu reijitetyistä alumiiniprofiileista jotka on lävistetty alhaalta päin ja reunat kohotettu ja näin saatu paras mahdollinen kitkapinta.
Lataa esite.