In English

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

Alumiiniset ja teräksiset laiturisillat
Alumiini- ja teräsrakenteiset laiturisillat
Tervetuloa tutustumaan erittäin laajaan valikoimaamme. Useimpiin tarpeisiin löytyy valmis ratkaisu.

Toimimme yhteistyössä saksalaisen Altec gmbh:n kanssa. Altec on Euroopan johtava alumiinisten lastausratkaisujen valmistaja. 

Lataa koko esite.
alumiininenlaiturisilta.jpg
Malli: AWB alumiininen laiturisilta

AWB mallin laiturisillat soveltuvat kevyiden kuormien käsittelyyn silloin kun lastauslaituri on alempana kuin kuormattava ajoneuvo. Kantavuudet 600 tai 1 200 kg. 

Lataa esite.
alumiinisetlaiturisillat.jpg
Malli: HFB 55 ja HFB 60 alumiiniset laiturisillat

HFB 55 ja HFB 60 mallin laiturisillat soveltuvat kevyiden ja keskiraskaiden kuormien käsittelyyn. Soveltuu ainoastaan pienille korkeuseroille.
Kantavuudet 1200 tai 4 000 kg. 
Lataa esite.
laituriramppi.jpg
Malli: HFB alumiiniset laiturisillat

HFB mallin laiturisillat soveltuvat suuremmille korkeuseroille kuin HFB 55 ja HFB 60. Saatavana myös siirtopyörästö. Kantavuus 4 000 kg. 

Lataa esite.
laiturirampit.jpg
Malli: HF alumiiniset lastaussillat

HF mallin laiturisillat soveltuvat suurille korkeuseroille silloin, kun kuormattava ajoneveuvo on lastauslaituria korkeammalla. Kantavuus 4 000 kg. 

Lataa esite.
apusilta.jpg
Malli: BB lastauslaiturin apusillat

BB laiturisillat asennetaan kiinnityskiskoon lastauslaiturin reunaan. Soveltuu pienille korkeuseroille -100 / +30 mm.
Kantavuus 4 000 kg. 

Lataa esite.
alumiininenlastauslaituri.jpg
Malli: KBS alumiiniset kuormaussillat

KBS laiturisillat asennetaan kuumasinkittyyn kiinnityskiskoon lastauslaiturin reunaan. Soveltuu pienille korkeuseroille välille -135/+90 mm. Varustettu nostokahvalla ja lukkosalvalla.
Kantavuus 4 000 kg. 
Lataa esite.
alumiinilaituri.jpg
Malli: SKB alumiiniset kuormaussillat
SKB kuormaussillat asennetaan kiinteästi tai sivusiirrolla varustettuna lastauslaiturin reunaan. Soveltuu suuremmille korkeuseroille -215/+175 mm. Jousikevennysjärjestelmän ansiota kevyitä ja turvallisia käyttää. 
Kantavuus 1 750 - 4 000 kg. 
Lataa esite.
lastauslappa.jpg
Malli: FBS teräsrakenteiset kuormaussillat

FBS on yleisimmin käytetty teräksinen laiturisilta. Soveltuu korkeuseroille -250/+205 mm. Saatavana myös kuumasinkittynä.
Kantavuudet 5 000 tai 6 000 kg.

Lataa esite.
laituristalastaus.jpg
Malli: FBA alumiinirakenteiset kuormaussillat
FBA on jousikeventeinen laiturisilta, joka voidaan asentaa kiiteästi tai sivusiirrolla. Sillalla voidaan poistaa suuretkin korkeuserot lastauslaiturin ja kuormattavan ajoneuvon välillä -310/+265 mm. Kantavuus 4 500 kg. 
Lataa esite.
segmenttilippa.jpg
Malli: Segmenttilippa

Segmenttilipat ovat saatavana FBA, FBS ja SKB mallin siltoihin. Segmenttilippa asettaa sillan aina tasaisesti kuormattavaan ajoneuvoon ettei silta jää kantamaan vain yhdeltä reunalta. 

Lataa esite.
trukkilastaus.jpg
Malli: FBT alumiininen kuormaussilta

FBT kuormaussilta soveltuu matalille lastauslaitureille. Pituutensa ansiosta matalaltakin laiturilta päästään kuormattavaan ajoneuvoon turvallisesti. Suurin nousu + 460 mm. 
Kantavuus: 4 000 kg
Lataa esite.
kiinnityslevysarja.jpg
Malli: Kiinnityslevysarja

Mikäli lastauslaiturin reunassa ei ole vahvaa teräspalkki, johon kiinnittää laiturisiltaa on saatavana kiinnityslevysarja.

Lataa esite.
korotuskiila.jpg
Malli: Korotuskiilat

Korotuskiilat on tehty matalien ja/tai pienipyöräisten ajoneuvojen ja perävaunujen lastauskorkeuden kasvattamiseksi. Kantavuus 12 000 kg / pari

Lataa esite.
kynnyssillat.jpg
Malli: SBK Alumiininen kynnyssilta

Nämä alumiiniset sillat on suunniteltu pienten kynnysten ylitykseen. Korkeusero H tulee aina ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Tehdään myös asiakkaan omilla mitoituksilla. Suurin kantavuus 3 000 kg. 

Lataa esite. 
1557999646.jpg
Malli: Suojakannet

Alumiiniset suojakannet rasvamontun aukkoon. Mitoitetaan aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Saatavana 3 erilaista kiinnitysvaihtoehtoa. Kantavuus 4 000 kg.

Lataa esite.
1557999967.jpg
Malli: MBD Alumiininen kuormaussilta
Tällä kolmiosaisella siirrettävällä laiturisillalla käsitellään kuormakorkeuksia, jotka ovat huomattavasti ylempänä kuin itse lastauslaiturin pinta. Sillan sivuilla olevat haarukkatunnelit helpottavat sillan siirtämistä vaikkapa pumppukärryllä. 

Lataa esite.