In English

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

Alumiiniset ajosrampit ja ajosillat piirroskuva
Alumiiniset ajosillat ja ajorampit - Ammattilaisen valinta
Tervetuloa tutustumaan erittäin laajaan ajoramppi valikoimaamme. Useimpiin tarpeisiin löytyy valmis ratkaisu. Monesti ajorampit valmistetaan asiakkaan omien mitoituksien ja tarpeiden mukaisesti. Yleisimpiä malleja lyötyy suoraan varastosta.

Toimimme yhteistyössä saksalaisen Altec gmbh:n kanssa. Altec on Euroopan johtava alumiinisten ajoramppien ja ajosiltojen valmistaja. 

Ajoramppien valintaan liittyy monia seikkoja. Oikean ajorampin valinnassa onkin hyvä tukeutua ammattilaisen apuun. Haluamme aina löytää jokaiselle asiakkaalle oikean ratkaisun, otathan siis rohkeasti yhteyttä. Lataa koko esite.

ramppeja.jpg
Malli: AVS 80 - 130

AVS rampit ovat myydyimpiä malleja ilmakumipyöräisten/kumitelaisten koneiden ja laitteiden lastaukseen. Profiloitu ajopinta takaa hyvän pidon ja pitkän kestävyyden. 
Kantavuudet: 750 - 5 150 kg.
Lataa esite.
rampit.jpg
Malli: AVS 150 - 200

Nämä alumiiniset ajosillat ovat suunniteltu keskiraskaiden ja raskaiden koneiden lastaukseen. 
Kantavuudet: 3 200 - 11 300 kg.

Lataa esite.
ajosilta.jpg
Malli: VFR 105 - 120
VFR rampit on suunniteltu ja kehitetty raskaiden koneiden lastaukseen. Nämä rampit soveltuvat myös terästelaketjuille. Ajopinnassa jyrsityt alumiininappulat takaavat hyvän pidon ja todella pitkän kestävyyden.
Kantavuudet: 7 090 - 23 020 kg. 
Lataa esite.
ajosiltoja.jpg
Malli: VFR 134 - 185

Nämä VFR rampit ovat suunniteltu raskaiden koneiden ja laitteiden lastaukseen. Vakio mallien lisäksi rampit mitoitetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 
Kantavuudet: 19 060 - 58 010 kg.
Lataa esite.
alumiiniramppi.jpg
Malli: AVS SP - avoin tikapuumalli

AVS rampit ovat saatavana myös "avoimena tikapuumallina". Helppo pitää puhtaana kelissä kuin kelissä. Erittäin suosittuja myös lautoissa ja proomuissa.
Kantavuudet: 750 - 6 950 kg.

Lataa esite.
alumiinirampit.jpg
Malli: AVS 65 - 93

Nämä alumiiniset ajosillat on suunniteltu mahtumaan peräkärryn omiin säilytyslaatikoihin. Tarkista aina mitoitus. 
Kantavuudet: 1 350 - 3 970 kg.

Lataa esite.
pakettiautoramppi.jpg
Malli: AWR pakettiautoramppi

AWR pakettiautorampit ovat saatavana liukuestepintaisena tai kuviollisena. Soveltuu pienipyöräisille koneille ja laitteille. Kantavuudet: 320 - 440 kg.

Lataa esite.
pakettiautorampit.jpg
Malli: RRK pakettiautorampit
Ajosillan käyttö on todella kevyttä kaasujousen ansiosta. Yhdellä kädellä sillan voi helposti nostaa ja laskea. Ajopinta takaa erinomaisen kitkan, joten sitä on turvallista käyttää. Silta lukkiutuu kuljetusasentoon niin tukevasti ettei se tärise ajonaikana. Silta on huoltovapaa ja varustettu turvareunuksin. Kantavuudet: 340 - 775 kg.
Lataa esite.
ajoluiska.jpg
Malli: ABS

Nämä alumiiniset ajorampit soveltuvat kevyiden koneiden ja laitteiden lastaukseen.
Kantavuudet: 250 - 700 kg.


Lataa esite.
ajoluiskat.jpg
Malli: AOG ja AOH

Näille lastausrampeille on ominaista matala rakennekorkeus ja hyvä pitopinta. Kevyitä käsitellä ja helppo pitää puhtaana.
Kantavuudet: 260 - 2 000 kg. 

Lataa esite.
ajoramppi.jpg
Malli: AOS

AOS rampit ovat lisävahvistettuja versioita AOH silloista. Erinomainen kantavuus painoonsa nähden.
Kantavuudet: 290 - 2 390 kg.

Lataa esite.
ajorampit.jpg
Malli: Nokkakärry ja Event lastausrampit

Nokkakärryrampit ovat ratkaisu etenkin silloin kun ei ole takalaitanostinta. Kevyitä käsitellä, hyvä pitopinta. Kantavuudet: 350 - 495 kg.

Lataa esite.
pyoratuoliramppi.jpg
Malli: Alumiiniset RAS-W taittuvat pyörätuolirampit
Nämä pyörätuolirampit asennetaan kiinteästi ajoneuvon sisäpuolelle. Rampit ovat kahteen osaan taittuvia ja ne liikkuvat sivusuunnassa. Rampit lukitaan pystyasentoon mukana tulevilla remmeillä. Mikäli ajopinta joskus kuluu voi siihen helposti asentaa uuden pinnoitteen.
Lataa esite.
rampitpakettiautoon.jpg
Malli: RLK-Z ja RRD rampit pakettiautoihin
Nämä kolmeen osaan taittuvat rampit mahdollistavat pidemmän rampin, joka sopii asennettavaksi matalampaan sisätilaan. Pidemmällä rampilla saadaan loivempi nousukulma. Saatavana myös sivulle kääntyvä malli RRD
Lataa esite.
koneramppi.jpg
Malli: AVS ja VFR taittuvana

AVS ja VFR mallien rampit ovat saatavana myös kahteen osaan taittuvina sekä välitukijaloin. Nämä sillat räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lataa esite.
konerampit.jpg
Malli: AVS ja VFR jousikeventeisenä

Huoltovapaa jousikevennysjärjestelmä toimitetaan täysin asennusvalmiina pakettina. Siltojen nostaminen pysty asentoon ja lasku alas onnistuu kevyesti yhden henkilön voimin. 

Lataa esite.
lavettisillat.jpg
Malli: Lavettien ja trailereiden apusillat

Erittäin raskaiden koneiden ja lavettien apusillat suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suurimmat kantavuudet jopa 80 000 kg. 

Lataa esite.
kaapelisilta.jpg
Malli: SKR kaapelisuojat ja kaapelisillat

Alumiiniset SKR kaapelisuojat on suunniteltu putkien, letkujen ja kaapeleiden ylitykseen (halkaisijaltaan max. 110 mm). Kaapelisillan yli voidaan ajaa ilmakumirenkailla, sekä telaketjuilla. Kantavuus 14 000 kg/pari.

Lataa esite.
minirampit.jpg
Malli: Minirampit pienille korkeuseroille

Miniramppeja käytetään pienille korkeuseroille. Suunitellaan monesti myös asiakkaan omilla mitoituksilla. Kantavuudet: 500 - 7300 kg. 

Lataa esite.
kulkusilta.jpg
Malli: BSS ylityssillat
BSS sillat ovat suunniteltu ojien, kaivantojen ja muiden lyhyiden esteiden turvalliseen ylitykseen. Soveltuu hyvin julkisille työmaille, joissa henkilöliikennettä kuten kävelijöitä ja pyöräilijöitä. Helppo pitää puhtaana, turvallinen liukuestepinta sekä turvakaiteet. Vie vähän säilytystilaa.
Lataa esite.
huoltopukit.jpg
Malli: WRM Huoltorampit
Siirrettävät huoltorampit ovat kevyitä käsitellä, joten sovultuvat myös mukana kuljetettaviksi. Käytetään yleensä ajoneuvojen ja koneiden huoltoon sekä tarkastukseen. Suunnitellaan usein asiakkaan omilla mitoituksilla. Kantavuudet: 2 790 - 7 860 kg.
Lataa esite.
laakongit.jpg
Malli: Alumiiniset laakongit

Aluksien laakonki / kulkusilta. Rakennetaan asiakkaan mitoituksien mukaisesti.

Lataa esite.
suojakannet.jpg
Malli: Alumiiniset suojakannet 

Rasvamontun suojakansilla saat nopeasti ja vaivattomasti aukon peittoon. Yleensä koostuu monesta osasta, jolloin kevyitä käsitellä. Kantavuudet jopa 4 000 kg.

Lataa esite.
takalaitanostimenapusillat.jpg
Malli: LB takalaitanostimen apusillat 
Takalaitanostimen apusillat voidaan sijoittaa laudan eteen tai sivulle. Etenkin kaupunkialueilla on monesti nopeampaa ja turvallisempaa jättää auto tien laitaan, jolloin apusiltaa pitkin päästään suoraan katukivetyksien yli. Mallivalikoimasta löytyy myös sillat rullakoiden turvalliseen ja tehokkaaseen käsittelyyn.
Lataa esite.
1557232536.jpg
Malli: RPB ja RWB alumiiniset takalaidat

Nämä alumiiniset takalaidat kiinnitetään saranoimalla runkoon. Takalaita toimii ajosiltana lastauslaiturille. Käytetään myös nostopöydissä, jotka eivät laskeudu maan tasalle. Kantavuudet: 700 - 4 500 kg.
Lataa esite.
1557232879.jpg
Infoa ja lisätietoa pituuden määrittelemiseksi.

Lataa esite.