Lintec - Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin. englanti
Alumiiniset Laiturisillat | Laiturisilta | Korotuskiilat | Korotuskiila
laiturisilta Alumiiniset ja teräksiset laiturisillat
AWB HFB KBS SKB BB FBS FBA FBT Segmenttilippa AOS-F HF MBD MC Korotuskiilat SB / SB-K Suojakannet Teräksiset vaunupellit
Käyttöesimerkkejä
Kiinnityslevysarja
Mallivalikoima

Malli AWB
awb AWB laiturisillat ovat valmistettu viisi-kyynelisestä nystyrälevystä, jolla on saatu hyvä liukuestepinta. AWB sillat on tarkoitettu kevyisiin kuormankäsittelyihin.

Lataa esite

Malli HFB 55 ja Malli HFB 60
hfb5560 Nämä mallit on tarkoitettu käyttöön, missä laiturin ja ajoneuvon välinen korkeusero pieni. Niitä on helppo käsitellä ja asentaa paikoilleen nopeasti.

Lataa esite

Malli HFB
hfb Tämä laiturisilta on tarkoitettukäyttöön, missä laiturin ja ajoneuvon välinen korkeuserovoi olla jopa 130 mm:ä. Se on valmistettu 40 mm:n vahvuisesta alumiinisesta hunajakennoprofiilista, jossa on uritettu liukuestepinta.

Lataa esite

Malli KBS
laituriläppä Siirrettävä KBS laiturisilta on tarkoitettu pienille korkeuseroille. Vankkarakenteinen ja helposti siirrettävä silta. Vakiovarusteina nostokahva sillan nostamiseksi ja laskemiseksi sekä lukkolaite sillan lukitsemiseksi pystyasentoon.

Lataa esitePalaa sivun alkuun

Malli SKB
skb SKB laiturisilta on tarkoitettu keskiraskaaseen käyttöön. Sillalla voidaan eliminoida jopa 190 mm:n korkeusero laiturin ja ajoneuvon lattian väliltä. Tätä siltaa valmistaan kahta eri versiota, laituriin kiinteästi asennettavaa ja sivusiirrolla varustettuna.

Lataa esite

Malli BB
bb Tämä silta on tarkoitettu eliminoimaan pieniä korkeuseroja esim. junanvaunun ja laiturin välillä. Tämä silta ei ole saranoitu. Se on nostettava ylös ja asennettava paikoilleen siirtokiskoon.

Lataa esite

Malli FBS
fbs Valmistettu teräksestä
FBS laiturisilta on yleisimmin käytetty teräksinen laiturisilta. Tällä siltamallilla voidaan eliminoida jopa 250 mm:n korkeuserot laiturin ja ajoneuvon lattian väliltä. Ajotasona oleva viisikyynelinen kyynellevy antaa hyvän liukuestepinnan. Kantavuudet 5 000 tai 6 000 kg.

Lataa esite

Malli FBA
fba Alumiininen
FBA jousikeventeinen laiturisilta on kevyt vaihtoehto sillaksi, kun sillan ajotaso on pitkä ja leveä. Sillan kantavuus on 4 500 kg:a Tällä siltamallilla voidaan eliminoida jopa 310 mm:n korkeuserot laiturin ja ajoneuvon lattian väliltä.

Lataa esite


Palaa sivun alkuun

Malli FBT
fbt FBT - Tandem laiturisilta on kaksiosainen ja tarkoitettu matalien laiturien lastaussillaksi tai kun käytössä on pienipyöräiset ja/tai pieni maavaraiset lastausapuvälineet.

Lataa esite

Segmenttilippa
segmentti Alumiiniset segmenttilipat on tehty BSEN 1398 ohjeiden mukaan. Kuormauksen aikana, varsinkin silloin kun käytetään trukkia, ajoneuvon perä voi kallistua ja aina maastokaan ei ole vaakasuorassa laiturin pintaan nähden ja näin muodostuu korkeusero ajoneuvon lattian ja lastausillan toisen reunan välille. Kun nyt ajetaan trukilla lastaussillalle, joutuu silta vääntöliikkeeseen ja tämä rasittaa sillan rakennetta. Segmenttilippa on kehitetty eliminoimaan tätä vaikutusta.

Lataa esite

Malli AOS-F
aosf Sopii erinomaisesti pienipyöräisten rullakoiden, koneiden ja laitteiden käsittelyyn.

Saatavana yhtenä leveänä siltana tai kahtena ajoluiskana.Helppo käsitellä ja varastoida.

Lataa esite

Malli HF
hf HF laiturisilta on valmistettu 40 mm:n vahvuisesta hunajakennoprofiilista, jossa on uritettu liukuestepinta. Silloissa joissa on suurempikantavuus ja ajopituus on sillan alapuolelle hitsattu lisäjäykisteet.

Lataa esitePalaa sivun alkuun

Malli MBD
mbd Tällä kolmiosaisella siirrettävällä laiturisillalla käsitellään kuormakorkeuksia, jotka ovat huomattavasti ylempänä kuin itse lastauslaiturin pinta. Sillan sivuilla olevat haarukkatunnelit helpottavat sillan siirtämistä vaikkapa pumppukärryllä.

Lataa esite

Malli MC
konttilastaussilta Konttilastaussilta, jota käytetään merikonttien kuormankäsittelyyn. Vahva, yhdistetty teräs- ja alumiinirakenne takaa kestävän ja helppokäyttöisen ratkaisun, pohjakorkeudeltaan erilaisten konttien kuormankäsittelyyn. Sisäänrakennetut haarukkatunnelit tekevät konttisillan siirron helpoksi.

Lataa esite

Korotuskiilat
korotuskiila Korotuskiilat on tehty matalien ja/tai pienipyöräisten ajoneuvojen ja perävaunujen lastauskorkeuden kasvattamiseksi.

Lataa esite

Malli SB-K ja Malli SB
sb Nämä sillat on tarkoitetut helpottamaan korkeammalle tasolle pääsemistä. Kynnyskorokkeen mitta H tarvitaan siltaa tilattaessa.

Lataa esite

SUOJAKANNET
suojakansi Esimerkkinä rasvamontun suojaaminen suojakansilla. Mahdollistaa koko lattia-alan turvallisen käytön. Suojakannet valmistetaan aina asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Kantavuudet jopa 4 000 kg:a.

Lataa esitePalaa sivun alkuun