Lintec - Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin. englanti
Alumiiniset Ajosillat ja Ajorampit | Ajoramppi | Ajosilta
ajosilta Alumiiniset ajosillat ja ajorampit
AOS kevyille työkoneille ja laitteille ABS AVS raskaille ja keskiraskaille työkoneille VFR raskaille työkoneille (myös terästelaketjuille) RRK pakettiauton taittuva ajosilta RRD pakettiauton taittuva ja sivuille kääntyvä ajosilta LBWM Takalaitanostimen apusilta LBGM Rullakkoramppi Nokkakärryluiskat Alumiinirakenteinen perälauta Nousutasot Huoltosillat
Käyttöesimerkkejä

Kiinnitysvaihtoehdot ja ajopinnat
Pituuden määrittely
Mallivalikoima

Malli AOS
ajoramppi Tarkoitettu pienipyöräisille kuljetusvälineille, kuten käsikärryille tai esim. ilmarenkain varustetuille nokkakärryille. Rei’itetty, liukumista estävä ajopinta soveltuu parhaiten lastaukseen edellä mainituilla kuljetusvälineillä.

Saatavana myös suojareunuksella varustettuna ja/tai taittuvana versiona.

Lataa esite

Malli ABS
ajoluiska Nämä alumiiniset ajoluiskat valmistetaan jäykkäpuristeprofiileista, jotka tarjoavat parhaan ratkaisun suhteessa omaan painoon ja kantavuuteen.

Luiskan sisäleveys on 150 mm ja se soveltuu siitä syystä erittäin hyvin esim. moottoripyörien, korkeapainepesureiden, generaattoreiden, rullatuolien jne. kuormaamiseen. Saatavana myös taittuva malli.

Lataa esite

Malli AVS 80
avs80 Suurin kantavuus 2620 kp/pari
Nämä ajosillat soveltuvat kevyiden ja keskiraskaiden ajoneuvojen, kuten rakennuskoneiden, puutarhalaitteiden tai nurmikkotraktoreiden lastaamiseen, jotka on varustettu ilmakumirenkain tai kumiteloin.

Lataa esite

Malli AVS 110
avs110 Suurin kantavuus 4050 kp/pari
Nämä ajosillat soveltuvat keskiraskaiden ajoneuvojen, kuten rakennuskoneiden, puutarhalaitteiden tai nurmikkotraktoreiden lastaamiseen, jotka on varustettu ilmakumirenkain tai kumiteloin.

Lataa esite

Malli AVS 130
avs130 Suurin kantavuus 5150 kp/pari
Nämä ajosillat soveltuvat keskiraskaiden ajoneuvojen, kuten pienten kaivinkoneiden, suurehkojen nurmikkotraktoreiden tai pyöräkuormaajien lastaamiseen, jotka on varustettu ilmakumirenkain tai kumiteloin.

Lataa esite

Malli AVS 150
avs150 Suurin kantavuus 7320 kp/pari
Nämä ajosillat soveltuvat keskiraskaiden ja raskaiden ajoneuvojen, kuten kaivinkoneiden, traktoreiden tai pyöräkuormaajien lastaamiseen, jotka on varustettu ilmakumirenkain tai kumiteloin.

Lataa esite

Malli AVS 170
avs170 Suurin kantavuus 8270 kp/pari
Nämä ajosillat soveltuvat keskiraskaiden ja raskaiden ajoneuvojen, kuten kaivinkoneiden, traktoreiden tai pyöräkuormaajien lastaamiseen, jotka on varustettu ilmakumirenkain tai kumiteloin.

Lataa esite

Malli AVS 200
avs200 Suurin kantavuus 11250 kp/pari
Nämä ajosillat soveltuvat keskiraskaiden ja raskaiden ajoneuvojen, kuten kaivinkoneiden, traktoreiden tai konttikuormaajien ja vastaavien lastaamiseen, jotka on varustettu ilmakumirenkain tai kumiteloin.

Lataa esite


Palaa sivun alkuun

Malli AVS-SP
ajoramppit Avoin tikapuumalli

Kaikki AVS -alumiiniset ajosillat ja rampit saatavana nyt myös avoimena tikapuumallina.

Lataa esite


Malli AVS
avs Terästelaketjuajoneuvoille, suurin kantavuus 8500 kp/pari
Nämä ajoluiskat on kehitetty erityisesti terästelaketjuin varustettujen raskaiden rakennuskoneiden ja kuormaajien lastaamiseen.

Ajopinta on tehty muotoillusta, liukumisen estävästä alumiiniprofiilista. Ajoluiska ovat saatavana seuraavilla kiinnitysvaihtoehdoilla: yläreunan laippakiinnitys, urakiinnitys, saranakiinnitys 60 mm:n akselia käyttäen.

Lataa esite

Malli VFR 120
vfr120 Suurin kantavuus 22700 kp/pari
Nämä ajosillat soveltuvat mitä tehokkaimmin raskaiden ajoneuvojen, kuten kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien ja muiden rakennuskoneiden kuormaukseen ja ne kestävät hyvin myös terästelaketjuja.

Lataa esite

Malli VFR 134
vfr134 Suurin kantavuus 32000 kp/pari
Nämä ajosillat on valmistettu lähinnä raskaiden rakennuskoneiden lavettikuljetuksiin. Erilaisia moduuleja käyttämällä on mahdollista koota erilaisia yhdistelmiä asiakkaan yksilöllisten toivomusten mukaisesti.

Lataa esite

Malli VFR 185
vfr185 Suurin kantavuus 80000 kp/pari
Näitä ajosiltoja käytetään raskaimpien rakennuskoneiden (ylärajana 80 tonnia) kuormaamiseen.

Lataa esite

Malli VFR kiilat
vfrkiilat Suurin kantavuus 50000 kp/pari
Matalia lavetteja käytetään raskaimpien koneiden lastaamiseen ja kuljettamiseen, joiden paino on korkeintaan 50 tonnia. Ajokiilat koostuvat yksilöllisistä ratkaisuista, jotka vaihtelevat mm. käyttötarkoituksen ja kantavuuden mukaan.

Lataa esite

Malli RRK
Pakettiautoramppi Sillan helppokäyttöisyys nopeuttaa ja yksinkertaistaa lastausja purkaustehtävien hoitamista. Kaasusylinterit mahdollistavat vähäisen voimantarpeen sillan nostossa ja laskussa. Rei’itetty ajopinta estää hyvin liukumista. Lisäksi sen avulla vesisateen, lumen ja lian haitallinen vaikutus voidaan minimoida.

Lataa esite


Malli RRD
pakettiautosilta RRK:n sovellutuksena on kehitetty RRD, joka on sivulle käännettävä malli. Lastattaessa raskaita yksiköitä, esim. nokkakärryillä, ajosiltaa käytetään tavalliseen tapaan. Jos välillä on lastattava tai purettava muita kevyitä yksiköitä, ajosilta lukitaan sivuasentoon.

Lataa esitePalaa sivun alkuun

Malli LBWM takalaitanostimen apusilta
takalaitanostimen apusilta Näitä ajosiltoja käytetään mm. jalkakäytävien ja sivusuunnassa olevien kynnysten ylityksiin lastaus- ja purkutöissä. Saatavana eri kiinnityksillä sopimaan takalaitanostimen apusilloiksi.

Lataa esite

Malli LBGM rullakkoramppi
rullakkoramppi Näitä ajosiltoja käytetään mm. jalkakäytävien ja sivusuunnassa olevien kynnysten ylityksiin lastaus- ja purkutöissä. Rullakkorampissa on valmiit ajourat lisäämään turvallisuutta. Soveltuvat myös pakettiautokäyttöön.

Lataa esite

Nokkakärryluiskat
nokkakärry Nokkakärryluiskia käytetään pääasiassa silloin, kun lastaus tapahtuu ilmakumirenkain varustetuilla laitteilla.

Käyttötarkoituksesta riippuen luiskat voivat olla yksiosaisia, taittuvia tai yksittäisistä lohkoista koottavia.

Lataa esite

Alumiinirakenteinen perälauta
perälauta Alumiinirakenteinen perälauta toimii myös lastaussiltana. Sillan ajotaso on joko uritettu tai kohokuvioitu. Tuotevalikoimaan kuuluu kolme eri versiota, joissa on pianosaranointi 16 mm:n ruostumattomalla akselilla.

Lataa esite

Nousutasot
nousutasot Erityisesti pienillä pyörillä liikkuvia tavaroita varten kehitettiin korundipinnoitteinen luiska. Se mahdollistaa tärinättömän lastauksen ja on siitä huolimatta karhea, liukumiselta suojaava ratkaisu.

Lataa esite
Huoltosillat
huoltosilta Huoltosillat soveltuvat ajoneuvojen, esim. ruohonleikkureiden, kuormaajien ja pienten työkoneiden huolto- ja puhdistustöihin. Huoltosilta on kustannuksiltaan huomattavan edullinen

Lataa esite
Palaa sivun alkuun